Щампи

Избери забавни и свежи щампи от lecorner.eu! Разгледай предложенията ни и ако се вдъхновиш - поръчай от нашите тениски, канчета, чаши, камъни и много други продукти с щампи. Искаш да ти направим нов дизайн на щампа - само ни пиши на office@lecorner.eu и ние ще се свържем с теб! Приятно разглеждане!

Подкатегории

 • Тениски с щампа

  Разгледай и избери новата си свежарска тениска с яка щампа от lecorner.eu. За теб имаме стандартни и нестандартни, забавни и готини тениски с щампа. Вдъхнови се и поръчай или направи тениска по твой дизайн, идея и подобие, а ние ще я принтираме. Само ни пиши на office@lecorner.eu и ние ще ти се обадим да ни разкажеш!

 • Потници

  Печат на потници по собствен дизайн или избери готов дизайн и поръчай бързо, лесно и удобно сега!

 • Шапки
 • Чаши

  Разгледай нашите предложения за чаши с щампа. Забавни, свежи и стилни. Можем да изработим чаша и по твой дизайн - пиши ни на office@lecorner.eu и ние ще се погрижим за останалото!

 • Канчета

  Имаме канчета всякакви - канчета за планина, канчета за море, канчета за у дома, канчета за гаджета - ела и си избери. Метални канчета със свежи, забавни и яки дизайни  за всеки повод. А имаме и празни канчета за твоята идея! Пиши ни на office@lecorner.eu и ние ще ти се обадим за да обсъдим идеята ти!

 • Пъзели със снимка

  Пъзел със снимка - един страхотен персонализиран подарък за всеки ваш близък. Ние от lecorner.eu ти предлага изработка на пъзели със снимка различни размери. Можем и да ти изработим дизайн специално за теб - само ни пиши на адрес office@lecorner.eu  и ние ще се погрижим за останалото!

  Наслади са на възможността да подариш щастие за редене в кутия! С пъзелите по твой дизайн можеш да подариш щастие на праченца. Нека щастливецът сам си ги сглоби, да даде нещо от себе си!

 • Бутилки

  Избери удобна бутилка с готина щампа по твой или готов дизайн. Ние от lecorner.eu ще се погрижим за останалото.

 • Мешки

  Направете един готин подарък за вас или Ваш любим. Раницата тип мешка със щампа е чудесен подарък за имен ден, рожден ден, деня на влюбените 14-ти Февруари, 8 – ми Март, а защо не и без повод? В сайта ни ще намерите много готини и различни щампи, може да изберете най-подходящата щампа за вас. 

 • Други

Активни филтри